Skip to main content
Go to Top

gebak

Bekijk onze creaties op onze Flikr pagina hier

Liefde en creativiteit gaan hand in hand in mijn job. Het is de liefde voor mijn werk die me elke ochtend uit mijn bed haalt. En het is de creativiteit die mijn werkdag doet slagen.

Kim, patissier, elke dag opnieuw.

Van kok naar patissier, een hele verandering, een aanpassing. Een kok werkt op gevoel, en een patissier moet alles nauwkeurig afwegen, met andere woorden : een hele nieuwe uitdaging ! Patisserie maken, en uittesten met de juiste ingredienten, nieuwsgierig afwachten naar het resultaat qua smaak, structuur en uitzicht om dan te verbeteren naar het ideale product, elk nieuw seizoen. Het eindresultaat is een tevreden klant, een tevreden baas..dat geeft ons een enorme voldoening waarvoor de liefde voor het vak blijft duren tot de laatste kruimel

Katelijn,patissier, elke dag opnieuw.

Ik werk heel graag in bakkerij Lebleu, omdat mijn collega's heel vriendelijk zijn. Mijn werk is mijn leven.

Tuul,patissier, elke dag opnieuw.

De beste service met een glimlach , daar streven we naar.

 Diane en Natasa, verkoopsters, elke dag opnieuw.

Alles proper en net, zo hoort het.

             Anu, clean-team, elke dag opnieuw.

Bekijk onze creaties op onze Flikr pagina hier