Skip to main content
Go to Top

Brood

We zijn reeds 20 jaar bezig en we gingen dat zeker geen 20 jaar doen.Konden we er nu nog maar 20 jaar bijdoen.

Frank,de bakker, elke dag opnieuw

Het runnen van een bakkerij is meer dan bakken en verkopen. Het is een "levenswijze",elke dag opnieuw. Voldoening hebben als je team er weeral in slaagt om alles rond te krijgen.Telkens streven naar dat "level"hoger. Smakelijke, lekkere producten, een gepassioneerd team, toffe studenten die ons in het week-end bijstaan en een gelukkige klant, dat is waar we het allemaal voor doen.

Nathalie, de bakkerin, elke dag opnieuw.

Bakken is een passie en een hobby.Onze energie en liefde steken we dagelijks in onze producten.Kom gerust eens langs om te proeven dan ondervind je wel onze troeven.

Jaouad, broodbakker, elke dag opnieuw.

Ik vind de nachturen niet altijd even makkelijk, maar samen met een gepassioneerd team mooie en lekkere producten creƫren geeft meer dan genoeg voldoening.

 Matthew, broodbakker en patisserie, elke dag opnieuw.